Over ons

Pioniers in motorbochtentrainingen

Ervaring, hobby en sport in 1 training

Menno Jongma – Ervaren in diverse takken van de gemotoriseerde sport.

Vanaf zijn negentiende is Menno op de circuits te vinden voor zowel auto-, motor- als kartsport. Door de jaren heen is hij erachter gekomen dat het delen van zijn passie hem veel plezier brengt. Zijn gedrevenheid heeft ervoor gezorgd dat er diverse trainingen zijn opgezet onder zijn hoede en was het nu tijd voor een totaal nieuwe beleving: Terug naar de basis!

De basis die iedereen weet maar vergeet, de ‘o ja’-momenten. Gepassioneerd door sport, spel en uitdaging is het voor Menno mogelijk om heel veel klanten een stap in de goede richting te laten maken. Daarbij komt dat hij in het bezit is van de nodige certificaten op het gebied van sport en training, de weg weet op circuits en door zijn grote mensenkennis weet hoe hij mensen kan motiveren.

 

Camil Rodermans – Jong, talentvol met veel ervaring.

Camil is actief op de motor vanaf zijn zestiende. In korte tijd leerde hij de fijne kneepjes van het vak en weet hij elke keer de deelnemers weer verder te laten komen. Behulpzaam en probleemoplossend gaat Camil te werk om van de deelnemers betere motorrijders te maken. Net zoals Menno gaat zijn passie verder dan alleen de motorsport en heeft hij zich inmiddels ook al bewezen als een goede instructeur in de autosport. 

De mensen achter Race Sensation

Sterk door Samenwerk

Menno Jongma

eigenaar en instructeur

gedreven door passie en zeer ervaren in auto en motorsport .

Camil Rodermans

manager en instructeur

op jonge leeftijd besmet met het sportvirus door Menno, ervaren en oplossingsgericht

Monique Duijn

inschrijvingen en klanten contact

tekstueel de kracht achter het bedrijf met All2Correct en klantgerichtheid